alchemistische transformatie

Er vindt een alchemistische transformatie plaats.                                                                                             Translate 

In medische terminologie verwijst spontane remissie van ziekte naar het onverklaarbare en plotselinge verdwijnen van alle tekenen en symptomen van die ziekte. Dit zeldzame en mysterieuze fenomeen is in de geschiedenis van de mensheid door artsen en genezers waargenomen en in de moderne tijd gedocumenteerd. In de medische literatuur zijn veel anekdotische gevallen opgetekend. Het enige dat we zeker weten, is dat het gebeurt. Sommigen denken dat het een diepe wetenschap is die de zieke op een onwankelbare manier vasthoudt, die het resultaat oplevert. Anderen denken dat een zieke een enorm vertrouwen heeft in een genezer, arts, een priester of iemand anders dan zijzelf. Zou men dus kunnen zeggen dat Navapashanam een spontane remissie van de ziekte veroorzaakt?

In moderne tijden hebben de beste mensen hun geest gebruikt om verbazingwekkende geheimen van Moeder Natuur te ontdekken. Albert Einstein stelde zich bijvoorbeeld in gedachten voor hoe het zou zijn om op een lichtstraal te rijden die met lichte snelheid reist. Dit resulteerde uiteindelijk in de formule E = MC Squared. Op dezelfde manier, vele duizenden jaren geleden, realiseerde Sri Bogar zich door zijn geest en spirituele kracht dat mensen in de toekomst aan vele vreemde ziekten zouden lijden. De Master Alchemist Bogar ontving de kennis van dit geheime alchemistische transformatieve recept van zijn leraar. Bogar begon dit alchemistische recept te gebruiken om Navapashanam te maken. Er is geen geschreven recept voor Navapashanam bekend. Er wordt aangenomen dat een 20-jarige stage vereist is om Navapashanam te leren maken, Als er een Navapashanam-meester kan worden gevonden die bereid was je les te geven.

Navapashanam, Kaya Kulpa en een formule die gebruikmaakt van verwerkte as van edelstenen zijn inheems in de oude Indiase wijsheid. Deze oude en zeldzame formules zijn de meest krachtige wetenschap die het leven ontwaakt en het leven genereert. Ze doen denken aan de verhalen van de Fountain of Youth. Ze worden Master Formulas genoemd. Deze Hoofdformules hebben de kracht om het Zelf te ontwaken, zodat het Zelf, wanneer het ontwaakt, allerlei fysieke en energetische blokkades begint op te heffen. Navapashanam staat erom bekend extreem veel positieve energie te bevatten. Navapashanam werkt als een katalysator om het Zelf te doen ontwaken dat vervolgens weet hoe het negatieve energie in positieve energie kan omzetten. Om ongemak om te zetten in gemak. Deze wetenschap begrijpt dat de hoogste positieve energie liefde is.

Navapashanam betekent negen vergiften. Deze gifstoffen zijn kruiden en mineralen, wanneer ze op de juiste manier worden gecombineerd en verwerkt, resulteert dit in een alchemistische transformatie. We noemen Navapashanam geconcentreerde Liefde of Hoge Kosmische Energie. Door te koken weten we dat de houding en gevoelens van de kok iets te maken hebben met de smaak. In het geval van Navapashanam is het hetzelfde begrip. De mentale, emotionele en spirituele toestand van de Meester bij het maken van Navapashanam is een zeer belangrijk ingrediënt! En aangezien Navapashanam de Hoge Kosmische Energie is, die we Onvoorwaardelijke Liefde noemen, en Liefde een bekend ingrediënt is in alle spirituele en religieuze tradities, is Navapashanam een algemene ondersteuning voor en voor het fysieke, emotionele en spirituele / religieuze welzijn van alle mensen. en vooruitgang.

 

Rene Onstenk Alchemist

.