Reiki

Reiki Usui Shiki Ryoho

Reiki – een andere naam voor Universele Levenskracht    

Ieder mens heeft de kracht in zich deze energie te gebruiken, te geven. Ga maar na waar je handen naar toe gaan als een kleuter gevallen is: naar de pijnlijke plek. Je hoeft hier geen kennis van zaken te hebben, dit is een aangeboren gave, en ieder levend wezen bezit deze gave. Wat je in het liefdegevoel voor de kleuter onbewust doet, doe je bij een behandeling met Reiki bewust.

Reiki is een vorm van werken met universele energie. In deze vorm wordt de energie doorgegeven via de handen. Handoplegging dus. Degene die de hand oplegt, maakt niet iemand beter, maar fungeert alleen als doorgeefluik. Het is de ontvanger van deze energie die, zij het onbewust, het werk verricht. Dit werk houdt in dat lichaam en geest weer voeding krijgen om zichzelf in balans te brengen.

De optredende bijwerkingen hiervan zijn dat de kwalen, ontstaan door disharmonie, verminderen of zelfs verdwijnen. Doordat het lichaam lekker in z’n vel gaat zitten zal het emotionele lichaam zich ook beter gaan voelen. Andersom werkt het ook, als je emotionele lichaam zich goed voelt dan zal je lijfelijke lichaam dat ook doen. En zo zitten we weer in een opwaartse spiraal. Hierdoor treedt er een positieve verandering op niet alleen in jezelf, maar ook bij alles wat je doet. En dit heeft weer zijn uitwerking op je hele omgeving.

René Onstenk is Reiki-Master heeft sinds 1989 zijn Reiki Praktijk, daar kan je de diverse Graden in Reiki leren. Dit kan individueel of in groepsverband, ook is het mogelijk om een afspraak voor een behandeling te maken.

Een Reikibehandeling geeft een lekker gevoel, alsof je zit te genieten van de zon, een lekker briesje, de samengebalde energie van golven, bergen en vele andere natuurverschijnselen die indruk op ons maken. De een ziet de energie (kleuren), voelt de energie (warmte/trillingen), de ander merkt daar niets van. De een heeft bewijs nodig, de ander heeft vertrouwen.

Reiki behandeling:
Voor mensen die een Reiki behandeling willen ondergaan.Reiki behandeling 2
Behandeling op afspraak.
Investering: 55 euro (1.5 uur) + eventuele reiskosten

Reiki eerste graad klas:

Voor mensen die Reiki Usui System of Natural Healing willen leren.
Alleen op afspraak.
Investering: 200 euro (4 bijeenkomsten van 2.5 uur)

 

Voor 1e graad studenten die zich geroepen voelen om de volgende stap in Reiki Usui System of Natural Healing te nemen.
Alleen op afspraak.
Investering: 545 euro (3 bijeenkomsten van 3 uur)

 

 

Voor tweede graad studenten die geruime tijd ( 5 jaar)  Reiki Usui System of Natural Healing beoefenen.
Het traject wordt in overleg vorm gegeven, is op individuele basis en duurt ongeveer 1.5 jaar
Investering: 10.000 euro

 

meer over Reiki

 

Persoonlijke coaching , Workshops

Laat u persoonlijk begeleiden: Reiki  behandelingen,  Reiki 1 & 2 graad klassen , ReikiMaster opleiding

info aanmelden