Reiki tweede graad

Huis het warme bad. -33Een Tweede graad cursus bestaat uit drie dagdelen van ongeveer 3 uur.
Twee dagdelen zijn voor de het aanleren en inoefenen van symbolen en de inwijding, een derde dagdeel voor het herhalen en uitwisselen van ervaringen.

Deze cursus is voor hen die verder willen na de Eerste graad  (nadat je tenminste drie maanden je 1 graad beoefent hebt).

Het is onze ervaring dat vooral de persoonlijke en spirituele ontwikkeling nog meer gestimuleerd worden. Je maakt een dieper contact met je onderbewustzijn doordat je meer gefocust bent. Je inzichten worden helderder en je keuzes daardoor eenvoudiger. Het doen van de Tweede graad is geen “must”. Voor je er aan begint, overtuig je er van of deze stap, die meer verantwoording en toewijding aan jezelf en Reiki inhoudt, wel wilt doen.

Tijdens een Tweede graad cursus leer je met symbolen op afstand te behandelen. De vormen waarin en hoe je de symbolen gebruikt, worden uitvoerig behandeld en geoefend. Je leert hoe je iemand, een situatie, of jezelf Reiki kunt sturen. De ervaringen van je Master komen aanbod en verder wordt er ingegaan op datgene wat de cursist bezighoudt. Tijdens de Tweede graad is er één inwijding. Ook aan het einde van deze cursus krijg je een certificaat.  Ook na deze cursus wordt je gestimuleerd om veel te oefenen, ervaringen uit wisselen en bij vragen contact op te nemen met de Reiki-Master, die je heeft ingewijd.

 
Zie agenda voor data van Reiki klassen, of op afspraak.
Investering: 545 euro (3 bijeenkomsten van 3 uur)
Volgende stap Reiki Master
meer over Reiki