Reiki eerste graad klas

Huis het warme bad. -24
Reiki eerste graad klas:
Voor mensen die Reiki Usui System of Natural Healing willen leren.
Zie agenda voor data van Reiki klassen of Datum op afspraak.
Investering: 200 euro (4  achtereenvolgende bijeenkomsten van 2.5 uur)

 

Meer informatie eerste graad:

De Eerste graad van Reiki is voor iedereen die interesse heeft om via handoplegging zichzelf en anderen te laten genieten van hetgeen Reiki te bieden heeft. Een vooropleiding is niet nodig. De cursus bestaat uit vier dagdelen van ongeveer 2.5 uur.

Bij de Eerste graad cursus ligt de nadruk op het behandelen van het lichaam. Het geven van energie oftewel Reiki door middel van aanraking. De handposities worden voorgedaan. Deze worden uiteraard bij elkaar geoefend. Verder delen we onze ervaringen. De geschiedenis van Reiki wordt verteld, hierbij horen ook de vijf Beginselen van Reiki zoals die destijds door Mikao Usui zijn opgesteld. Tijdens elk dagdeel krijg je één inwijding. Dit is een symbolisch ritueel dat het vrijmaken van de blokkades bewerkstelligt. Het zorgt er voor dat de energie vrijuit door je lichaam kan stromen.

Aan het einde van de cursus krijg je een certificaat mee. Dit is een herinnering aan jouw deelname aan de Eerste graad cursus van Reiki. Het geeft aan dat je alle informatie en inwijdingen van The Usui System of Reiki Healing hebt gehad.

Door jezelf en anderen te behandelen, maar ook door je te laten behandelen, krijg je uiteindelijk de ervaring die we je tijdens een cursus niet kunnen bieden. We adviseren dan ook om een maand of drie regelmatig met Reiki te oefenen.