Arcturiaanse Multidimensionale Healing

Lief Mens

Een Arcturian Healing behandeling kan 1 op 1 worden  gegeven, ook als een “Distance Treatment”. Een “Distance Treatment” kan je gewoon thuis ontvangen, liggend op je bank of bed. Het is een totaal andere ervaring dan een Reiki 2 distance treatment. Het grote verschil zit in de 28 lichttaal symbolen met een mantra. Bij een behandeling gebruik ik altijd 3 verschillende symbolen, die heel specifiek toegepast kan worden, dit geeft een grote variatie in mogelijkheden.

Multidimensional Healing is een vorm van healing gericht op Ascentie. Als zodanig bestaat de behandeling uit het verhogen van het trillingsniveau van de verschillende lichamen in de zin van Harmonisatie en Herbalancering. De behandeling vindt plaats op het niveau van de Ziel en buiten-fysieke lichamen, met directe tussenkomst van de Arcturiaanse Wezens van Licht, Medische Teams van de Grote Witte Broederschap, en de Planetaire en Kosmische Opgestegen Meesters in alle dimensies waarin we bestaan en het belangrijkste kenmerk van deze therapie is het gebruik van ons hart.

Deze vorm van healing is gericht op het genezen van de problemen van de ziel, geest, lichaam en emoties. Iedereen heeft problemen op deze gebieden en verdriet, ongemak, blokkades, angst en zelfs min of meer diepe depressies veroorzaken. Elk ongeluk en elke pijn nestelt zich in ons leven (en somatiseert uiteindelijk de pijn in ons fysieke lichaam), verhindert ons volledige besef als goddelijke wezens die we zijn en creëert de meest uiteenlopende obstakels die ons ervan weerhouden verder te gaan met het leven.

De Arcturiaanse Multidimensionale Healing stelt je in staat kanalen van pure helende energie te openen door je opnieuw te verbinden met je Hogere Zelf. Tijdens de behandeling werken de codes op het niveau van de ziel en de extra fysieke lichamen, waarbij ze naar de karmische en causale wortel gaan, waardoor de trillingen worden geharmoniseerd die in het huidige leven zullen worden geïntegreerd en weerspiegeld.

 

De mogelijkheden van het Arcturiaanse Multidimensionale Healing Systeem zijn grenzeloos,                                     Denk aan..
Reiniging en Energetische Balans;
Karmische reiniging en genezing;
Herbalancering van mannelijke en vrouwelijke energieën;
Beëindiging en verbreking van energiecontracten en verbindingen die niet langer het evolutionaire doel dienen en ons leven blokkeren;
Heling van persoonlijke kracht;
Opheldering en genezing van vorige levens;
Reiniging en integratie van emotionele, spirituele lichamen,

Genezing van het innerlijke kind;  Reiniging van zwarte magie;
DNA-zuivering;
Herverbinding met het Hoger Zelf; Verbinding met het Kristallijne Raster van de Nieuwe Aarde.
En al het helende werk dat ieder wezen nodig heeft op het moment van de therapie;

Arcturus betekent “de ster die licht geeft” 

Een behandeling, zowel de 1 op 1 als de behandeling op afstand, is 1 uur.

Bijdrage voor: de 1 op 1 is voor de eerste behandeling €110 , een vervolg behandeling € 95,- of een abonnement van 4 keer € 360,-

Plaats: Arnhem

Bijdrage voor: Distance Treatment (behandeling op afstand) eerste behandeling  €95,-, vervolg €80,- of een abonnement van 4 keer € 300,-

Plaats: Je eigen thuis of waar dan ook op deze planeet.