fontein van de jeugd

Door de geschiedenis heen hebben velen gehoord van en hebben gezocht naar de Fontein van de Jeugd. Sommigen dachten dat de Fontein van de Jeugd echt was, anderen dachten dat de Fontein van de Jeugd mythisch was en anderen dachten dat degenen die naar een Fontein van de Jeugd zochten, gek waren. Pogingen om veroudering tegen te gaan en het leven van mensen te verlengen dateren van minstens 3500 voor Christus, en zelfbenoemde experts hebben sindsdien anti-aging elixers aangeprezen. Inderdaad, het vooruitzicht van onsterfelijkheid heeft altijd een universele aantrekkingskracht gehad en heeft Alexander de Grote en Ponce de León ertoe aangezet om op zoek te gaan naar de legendarische Fontein van de Jeugd. Het concept van een fontein van de jeugd begon met de verhalen in het Oude Testament over een rivier van onsterfelijkheid die uit de hof van Eden stroomde.

Er is enige historische documentatie dat er complexe formules bestaan die verjongen. Deze formules omvatten het mengen van kruiden en mineralen; dan koken. De resultaten veroorzaken een ontwaken van de mechanismen in een persoon die transformatief is. Laten we eerst kijken naar transformatie met behulp van iets dat we begrijpen. Overweeg de ingrediënten en aanwijzingen die nodig zijn om een pizza of cake te maken. Om een pizza of cake te maken, moet je de ingrediënten kennen die nodig zijn. Als de ingrediënten bekend zijn, moet u de juiste verhoudingen van de ingrediënten kennen om met elkaar te mengen. Als dit allemaal bekend is, moet je weten hoe lang je de ingrediënten moet koken. Als de ingrediënten of verhoudingen variëren, zal het eindresultaat variëren, zoals elke chef-kok weet. Als de ingrediënten in de verkeerde verhoudingen of volgorde worden toegevoegd, kunnen er problemen optreden, zoals het niet rijzen van het deeg; enzovoort. Vervolgens is het belangrijk om de juiste volgorde te kennen waarin u het afgemeten ingrediënt in de mengkom doet; wat gaat er in de eerste, tweede, derde, enz. Het eindresultaat van de smaak en textuur van de pizza of cake kan variëren als er stappen worden gevarieerd. Nu, met al dat gezegd, is er het koken; hoe lang en hoeveel warmte? Terwijl warmte het vaakst wordt gebruikt bij het koken, wordt ook koeling gebruikt. Sommige recepten vragen om koken en vervolgens afkoelen, terwijl andere recepten vragen om wat ingrediënten een tijdje te koken en vervolgens meer ingrediënten toe te voegen, dan te koken, dan af te koelen, enz. Er wordt gezegd dat het recept voor Navapashanam meer dan 4.000 cruciale en exacte ingrediënten bevat, gecombineerd in een heel precies en dienovereenkomstig gekookt en gekoeld. Het Navapashanam-recept vereist de precieze hoeveelheid en bestelling voor de bereiding van de kruiden en mineralen. Naast wat er al is gezegd over het recept, is kennis vereist over de specifieke kwaliteit van de gebruikte kruiden & mineralen. Dit betekent specifieke groeiomstandigheden, het tijdstip waarop de kruiden worden geplant en geplukt in relatie tot de volheid van de maan, de tijd van het jaar, enz. Deze wetenschap van Siddha Kruidengeneeskunde is op vele niveaus geëvolueerd vanuit Moeder Natuur zelf.

In het voorbeeld van het maken van een cake is het eindresultaat afhankelijk van de juiste verhoudingen van de bekende ingrediënten die in de juiste volgorde worden gecombineerd, waardoor een halfvloeibare massa ontstaat die met warmte wordt getransformeerd. De transformatie van een halfvloeibare massa van kruiden en mineralen in een vaste stof is ook een voorbeeld van een alchemistische transformatie. Met Navapashanam produceert de alchemistische transformatie een solide rotsachtige substantie die harder is dan graniet.

Binnenin ligt een ‘fontein van de jeugd’, zoals blijkt uit het fenomeen van spontane remissie van ziekte en het placebo-effect. De relevante kennis om een spontane remissie / placebo-effect teweeg te brengen, staat in Navapashanam. De relevante kennis wekt het innerlijke vermogen om een spontane remissie van ziekte te ontsteken, of het nu een Placebo-effect is of iets anders, dat in een ontwaakt hart ligt. Navapashanam wekt de kennis binnenin. Door Onvoorwaardelijke Liefde wordt subtiele en geavanceerde kennis overgebracht en geabsorbeerd. De ontvanger van Navapashanam begint spontaan een oprechte dankbaarheid te wekken. Dankbaarheid leidt tot liefde. Naarmate de liefde toeneemt, wordt men gedwongen tot actie om dankbaarheid uit te drukken. De dankbaarheid die in actie wordt uitgedrukt, is het resultaat van ontvangen. Terwijl we onze dankbaarheid uiten voor het ontvangen door ons hart nog meer te laten zwellen. Navapashanam drukt onvoorwaardelijke liefde uit. Onvoorwaardelijke liefde vatte vlam van binnen, groeit en brengt de resultaten voort die worden uitgedrukt door de drie bedoelingen; voor fysiek, mentaal en spiritueel welzijn. Die cyclus van uitkomst die leidt tot dankbaarheid naar uitkomst tot dankbaarheid, kan uiteindelijk leiden tot een meesterschap en belichaming van onvoorwaardelijke liefde. Degene die u Navapashanam geeft en u een introductie geeft, is de verantwoordelijkheid.

Vanuit onvoorwaardelijke liefde vindt onzelfzuchtig geven plaats. Onzelfzuchtig geven wordt belichaamd in Navapashanam. Onzelfzuchtig geven leidt tot discriminatie. Discriminatie is een van de faculteiten van Waarheidsbewustzijn, en is het vermogen om onderscheid te maken tussen waarheid en onwaarheid. Navapashanam is dus een uiting van onzelfzuchtig geven dat afkomstig is van het Hart van Papa, de Navapashanam-meester die Navapashanam maakt. Navapashanam is Onvoorwaardelijke Liefde die ontwaakt in een hart Onvoorwaardelijke Liefde. Awakened Love groeit naar Onvoorwaardelijkheid. Navapashanam belichaamt de vervulling van het gebod om ‘uw naaste lief te hebben als uzelf’. De kennis van de onvermengde Waarheid en het vermogen om schijnbaar van echt te onderscheiden is een bijproduct van onzelfzuchtig geven en een sleutel tot het openen van het Hart van Liefde waar Onvoorwaardelijke Liefde wordt gevonden.