Het ontwaakte Zelf

Navapashanam maakt het Zelf wakker om alle energiecentra die chakra’s worden genoemd in evenwicht te brengen en om voortplantingssystemen te regenereren. Navapashanam maakt het Zelf wakker om ziektes te transmuteren waarvan wordt gezegd dat het negatieve energie is. The Awakened Self zuivert het bloed, versterkt het centrale zenuwstelsel en het spijsverterings-, bloedsomloop-, endocriene en immuunsysteem. Het ontwaakte Zelf van Navapashanam herstelt jeugdige kracht door de interne vijf elementaire energieën, aarde, water, vuur, wind en ether opnieuw in evenwicht te brengen, waardoor het ‘Kosmische Vuur’, ook wel bekend als de Levenskracht, toeneemt. Navapashanam Awakened Self verhoogt dramatisch het vermogen om energie te absorberen en vast te houden en vermindert de behoefte aan voedsel en slaap.

Door de Navapashanam-kraal Talisman in water, olie, melk of honing te dompelen en te drinken, wordt het Zelf wakker. Het ontwaakte zelf weet alle soorten zieke energie om te keren en het lichaam energetisch te verjongen. Elke Talisman gaat meer dan een leven lang mee!

Aan deze buitengewone Navapashanam-krachtobjecten moet het hoogste respect worden getoond voor zijn allerhoogste levensondersteunende transformatieve energie. Het Navapashanam Elixir ontvangen, laat staan een Navapashanam Talisman bezitten, is een eer en een voorrecht van onvoorstelbare proporties. Navapashaman, die gestolde Hoge Kosmische Energie is, gaat het begrip van de westerse wetenschap en geneeskunde te boven, toch hebben sommige westerse spirituele psychologieën een begrip van de genezende eigenschappen van liefde, net als de meeste westerse religies. Navapashanam belooft niets, beweert niets te genezen en neemt geen eer voor iets te genezen. Alle genezing is de zelfgenezing zelf.

Door water, melk, honing of andere vloeistoffen over een Navapashanam Talisman te gieten, laadt de vloeistof snel super op met Hoge Kosmische Energie die Onvoorwaardelijke Liefde is. Wanneer men deze geladen vloeistof drinkt, werkt de vloeistof snel om elke cel te stimuleren en te wekken tot zijn ware aard door middel van een ontwaakt hart van liefde. Onze Ware Aard is een hoge kosmische levenskracht met een zelfgenezend en verjongend vermogen. Het resultaat van het drinken van dit elixer is een ontwaakte toenemende creatieve en spirituele kracht. Met een ontwaakte creatieve en spirituele kracht zal een individu de diepe helderheid en het begrip hebben die nodig zijn om zichzelf te genezen.