Blog

Come for a Journey to Telos

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                          Telos

 

 

Ontspan diep en volledig in Epsilon-frequenties voordat je naar de frequenties van Gamma en Lambda gaat, waar hoger bewustzijn en veranderde toestanden diepe tranceniveaus ontmoeten.

Ga naar het licht!

De PandoraStar gebruikt flikkerend licht  om je hersenen op een zachte wijze naar een andere staat te brengen. Een staat die behulpzaam is voor verschillende doeleinden zoals ontspanning, creativiteit, meditatie,  concentratie en voor het integreren van een coaching of healingsessie.

Wil je ook deze bijzondere Deep Trance Meditation Machine ervaring in combinatie met een van 7 heilige vlammen, boek dan een sessie €40,-.

Wat is een PandoraStar

Wat zijn de 7 Sacread Flames

De energieën van de Zeven Heilige Vlammen overspoelen de aarde dagelijks om haar levenskracht en die van haar bewoners te voeden. Deze zeven hoofdstralen zijn altijd aanwezig, maar elke dag van de week heeft een de overhand. Het is heilzaam om je te richten op de energie die op die dag het sterkst vanuit de scheppingsbron naar de aarde straalt.
De stralen in je opnemen zal je op een heel krachtige manier helpen om de energieën in je chakra’s, die overeenkomen met de stralen, in balans te houden, waardoor je evenwichtiger en gracieuzer zult worden. Op je weg naar verlichting zul je alle zeven hoofdstralen – en later ook de vijf geheime stralen – in balans moeten brengen om grotere wijsheid en meesterschap te kunnen verwerven. Bij elk van de Zeven Heilige Vlammen hoort een geascendeerde meester, die zijn wijsheid aan deze energiestroom meegeeft.
Aurelia Louise Jones is begin jaren veertig geboren in Montreal en overleed in 2009. Zij liet een rijke erfenis na aan lessen van geascendeerde meesters, waaronder die in dit boek. Eerder schreef zij Inzicht in vijfdimensionaal bewustzijn.

 

per sessie € 45

abonnement Zeven heilige vlammen €245,-

Boek 7 heilige vlammen

Move towards the light!

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply