Blog

Herbronnen

IMG_7775

Herbronnen

In de drukte van het leven van alle dag is het gemakkelijk te vergeten hoe belangrijk het is aandacht te hebben voor jezelf, voor wat jij nodig hebt en je op te laden aan stilte.

Kom daarom Herbronnen.
Voed je ziel door het stille samenzijn. Kom tot rust, neem even tijd voor jezelf. Luister. Laat alle cellen van je lichaam jubelen en drink van de zinnenstrelende cacaoshake of andere eetbare verrassing van René.

Programma:

We beginnen om 12.00 uur. Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje dat je lichaam tot op cel niveau voedt. Daarna zijn we simpelweg samen in stilte. Je zit op een stoel, de bank of, als je dat wil op een kussentje op de grond. Ons samenzijn creëert een bron en helpt je dieper te ontspannen, dieper te luisteren naar wat jouw lichaam & ziel je te vertellen hebben. Na 30-40 minuten wordt de stilte verbroken door muziek en speciaal bereide traktaties die de zintuigen prikkelen en als doel hebben je op een diep niveau te voeden. We genieten nog wat van ons samenzijn. Rond 14.00 uur verlaat je de Creatiewerkplaats met een blij, opgeladen én ontspannen gevoel.

 

Moment van Herbronnen

Laten we in stilte samenkomen
in het krachtige midden
tussen jou, mij en de drukte om ons heen
stilte.

Luisteren in stilte,
naar ‘n antwoord.

Kom de stilte vieren,
deel je passie,
ontvang.

Kom in stilte zijn,
wees welkom,
voel.

Samen zwijgend drinken
van de bron
herbronnen
om dan weer in onze eigen stroom
verder te gaan.

Om gevoed door samen zwijgen
weer terug te gaan
naar onze eigen plek,
de bron van alles.

“Moment van Herbronnen” vindt plaats

Volgende bijeenkomsten:

aanmelden/ online boeken klik op datum, koop een kaartje, want vol is vol.

zondag 2 november 2014 van 12.00 tot 14:00 in Arnhem

adres volgt na aanmelding
o.l.v. René Onstenk
Entree is 20 euro, bij online boeking €5,- korting, plus een heerlijk energie shake.

This Post Has 1 Comment

  1. Eliene van Veen says:

    Het herbronnen bij de creatiewerkplaats is een fantastische ervaring en werkelijk een verrijking van je zijn en het leven.Om in stilte te zijn in zo.n mooie energie…. met prachtige mensen…..is werkelijk een magisch moment…dat je nooit meer los wilt laten.Dat hoeft ook niet….maar het is de kunst om het vast te houden.Om het nog maar niet te hebben over de goddelijke heerlijkheden,die René met al zijn passie en liefde voor ons klaar heeft gemaakt.
    Dank je wel René en Annemieke voor de beleving ,de reis naar binnen,alle mooie momenten,de verbinding en mag zijn in jullie sprankelende leven.
    Alle liefs,
    Eliene.

Leave A Reply