Ontknoper

Verrassend Vliegensvlug Vlijmscherp

Positiviteitsguru’s zijn er in Nederland genoeg. Ze vertellen over de kracht van het positieve denken, over simpelweg geloven en de stappen naar succes. ’t Lijkt allemaal zo gemakkelijk: even positief denken en hup, wens gerealiseerd. Je zou je bijna schamen als het een keer niet lukt.

Maar wat als het nu eens niet zo lekker gaat? Wat als je dromen niet uit komen, je deadlines niet gehaald worden, je project jammerlijk faalt? Wat als je je teleurgesteld voelt of vertwijfelt of simpelweg in de knoop?

Roep dan de hulp in van de Ontknoper
De Ontknoper verwelkomt elke mislukking, en dat is vaak al een hele opluchting. Op humoristische wijze vertelt hij hoe je met groot gemak een ramp creëert of, zoals hij dat zelf noemt: in de knoop komt te zitten. En natuurlijk, hij noemt zich niet voor niets de Ontknoper, laat hij je ervaren hoe je uit de knoop komt. Zo leert hij je hoe bevrijdend het werkt om ‘schitterend te falen’. Wie de kunst beheerst van het ‘schitterend falen’, hoeft zich geen zorgen meer te maken over mislukken. Sterker nog, schitterend falen levert een onverwacht bruisende energie op. Je zal verbaasd staan over hoeveel ruimte er vervolgens ontstaat om je te richten op dat wat je wél wilt bereiken.

Training de Ontknoping

Haal de Ontknoper in huis
als spreker
als trainer/coach

email

Ontknoper in actie

Bijsluiter

Pas op: Als niet-bedoelde bijwerking gebeurt het regelmatig dat na contact met de Ontknoper het succes zich op onverwachte wijze toch aandient.

Als je op je fiets zit maar met voeten op de grond blijft staan omdat je bang bent om te vallen, kom je niet in beweging (de Ontknoper geeft je graag een zetje)

De kans dat iets lukt wordt groter als je niet bang bent om te mislukken (de Ontknoper leert je te genieten van het mislukken).

Pas na 2000 keer vallen leert een kind te lopen (de Ontknoper leert je dat vallen ergens toe kan leiden)

De Ontknoper is mede geinspireerd op het boek ‘De Ontknooping’ van Marinus Knoope.