Blog

Heel de Man

De kracht van de man in het nu’

Ben jij nou een echte man? Hoe weet je dat dan? Hoe word je dat dan?

Ben je de man, de leider, de beschermer, de vader en de minnaar die je wilt zijn?
Dit is de tijd voor ons, mannen, om onze mannelijke kracht te onderzoeken en te herdefiniëren. Zoals yin en yang bij elkaar horen, horen bij sterke mannen ook vrouwelijke waarden. Lange tijd werden die vrouwelijke waarden in ons en in vrouwen verwaarloosd. Hardheid en kil rationalisme voerden de boventoon. Hoe zet jij je mannelijke kracht in, in respect voor en samenspel met de vrouwelijke kwaliteiten waar we ook niet zonder kunnen? Waar sta jij als man in deze turbulente tijden?

Gun jezelf een mannencadeau en bezoek de eendaagse workshop ‘De Kracht van de Man in het nu’. Onder begeleiding van ervaren trainer, coach, healer en Geestelijk Raadsheer René Onstenk onderzoek je in een dag en een avond jouw pure mannelijke kracht. Natuurlijk met mannen onder elkaar.

We beginnen de dag met een verkenning van wat de kracht van de man in het nu is.

We onderzoeken ook wat die kracht nog meer zou kunnen zijn. We vervolgen met een krachtige visualisatie van jouw intentie: waar jij wilt staan als man. Daarna dagen we elkaar uit op deze intentie; waar sta jij als het er echt om gaat? Met praktische oefeningen word je,waar nodig, teruggezet in de mannelijke kracht die in je zit. We sluiten dit gedeelte af met een bekrachtiging van elkaar, met elkaar en door elkaar.

Met ‘n harte groet,

René Onstenk

Met krachtige ondersteuning van Raymond Witvoet

“What’s a man now – what’s a man mean

Is he rough or is he rugged

Is he cultural and clean

Now it’s all changed – it’s got to change more

‘cause we think it’s getting better

But nobody’s really sure

And so it goes – goes round again

But now and then we wonder who the real men are?”

Real Men-Joe Jackson IMG_3676 Aanmelden  

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply